További termékeink
Termék kategóriák
LET'S DO IT
 
 
 
Magyarországon 2005. októbere óta van jelen.
 
A Let's do it koncepciója szakkereskedők együttműködésén alapul, vagyis a barkácsáruház-láncot önálló kereskedők alkotják, akik az üzletek egyforma külső és belső megjelenése, az egységes fellépés és reklámstratégia, valamint a 3e csoport beszerzési lehetőségeiből adódó kedvező árak által élveznek előnyöket a piacon. Az üzletlánc a vevők számára szaktanácsadással és szervizzel is rendelkezésre áll. A 3e csoport Ausztrián kívül még nyolc országban tevékenykedik, Magyarország mellett jelen vannak Csehországban, Szlovákiában, Szerbiában, Szlovéniában, Horvátországban, Boszniában és Montenegróban. 2004-ben a csoport 306 vállalkozása összesen 488 millió eurós forgalmat ért el, amiből az Ausztrián kívüli tagvállalatokra eső érték 106 millió euro.  A 3e Handels- und Dienstleistungs AG kezdetben beszerzési társulásként működött, kedvezőbb beszerzési árak elérése céljából. A Let's do it koncepciót 2004 őszén vezették be Ausztriában, majd 2005-től Magyarországon, mivel itt voltak ehhez a legjobbak a feltételek.  A hazai áruházak eladótereinek átlagos alapterülete 400 négyzetméter. A magyar piacon tapasztalt sikerre alapozva 2006. október közepén megnyílik az első öt Let's do it egység Szerbiában.
 
A hálózathoz való csatlakozás alapfeltétele, hogy a vállalkozás rendelkezzen megfelelő szakemberrel, mivel a szaktanácsadást rendkívül fontos, a konkurenciától megkülönböztető tényezőnek tartják. Ezenkívül a csatlakozó cég el kell, hogy fogadja a Let's do it koncepciót. A beszerzendő raktárkészlet 100-150 ezer euró értékű, körülbelül ekkora befektetést igényel az üzlet kialakítása is. Ebben a 3e nem támogatja a tagjait, viszont franchise díjat sem kér és a know-how átadásával, tervezéssel, lebonyolítással, reklámozással segíti elő az üzletek megnyitását és működését.
 
A Let's do it termékkínálatába elektromos és kézi szerszámok, motoros és kézi kertészeti eszközök, munkaruhák, munkavédelmi eszközök és rögzítéstechnikai termékek tartoznak. Az árukínálat kiegyensúlyozott, a barkács minőségtől a professzionális szerszámokig terjed ki.
Széchenyi 2020 pályázat
 
Kosár
LET'S DO IT akció
Felhasználó

Regisztráció

Vendégként is vásárolhat
szatocsszerszam.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 363,16 Ft
Termékajánló
Extol termékek
A weboldal összes funkciójának működéséhez engedélyezni kell a sütik (cookie) használatát. További információk
Nem engedélyezemEngedélyezem