További termékeink
Kereső
Széchenyi 2020 pályázat
 
Termék kategóriák
LET'S DO IT
 
 
 
Magyarországon 2005. októbere óta van jelen.
 
A Let's do it koncepciója szakkereskedők együttműködésén alapul, vagyis a barkácsáruház-láncot önálló kereskedők alkotják, akik az üzletek egyforma külső és belső megjelenése, az egységes fellépés és reklámstratégia, valamint a 3e csoport beszerzési lehetőségeiből adódó kedvező árak által élveznek előnyöket a piacon. Az üzletlánc a vevők számára szaktanácsadással és szervizzel is rendelkezésre áll. A 3e csoport Ausztrián kívül még nyolc országban tevékenykedik, Magyarország mellett jelen vannak Csehországban, Szlovákiában, Szerbiában, Szlovéniában, Horvátországban, Boszniában és Montenegróban. 2004-ben a csoport 306 vállalkozása összesen 488 millió eurós forgalmat ért el, amiből az Ausztrián kívüli tagvállalatokra eső érték 106 millió euro.  A 3e Handels- und Dienstleistungs AG kezdetben beszerzési társulásként működött, kedvezőbb beszerzési árak elérése céljából. A Let's do it koncepciót 2004 őszén vezették be Ausztriában, majd 2005-től Magyarországon, mivel itt voltak ehhez a legjobbak a feltételek.  A hazai áruházak eladótereinek átlagos alapterülete 400 négyzetméter. A magyar piacon tapasztalt sikerre alapozva 2006. október közepén megnyílik az első öt Let's do it egység Szerbiában.
 
A hálózathoz való csatlakozás alapfeltétele, hogy a vállalkozás rendelkezzen megfelelő szakemberrel, mivel a szaktanácsadást rendkívül fontos, a konkurenciától megkülönböztető tényezőnek tartják. Ezenkívül a csatlakozó cég el kell, hogy fogadja a Let's do it koncepciót. A beszerzendő raktárkészlet 100-150 ezer euró értékű, körülbelül ekkora befektetést igényel az üzlet kialakítása is. Ebben a 3e nem támogatja a tagjait, viszont franchise díjat sem kér és a know-how átadásával, tervezéssel, lebonyolítással, reklámozással segíti elő az üzletek megnyitását és működését.
 
A Let's do it termékkínálatába elektromos és kézi szerszámok, motoros és kézi kertészeti eszközök, munkaruhák, munkavédelmi eszközök és rögzítéstechnikai termékek tartoznak. Az árukínálat kiegyensúlyozott, a barkács minőségtől a professzionális szerszámokig terjed ki.
Kosár
A kosár üres
Einhell akciós kiadvány
Felhasználó

Regisztráció

LET'S DO IT ajánlat
szatocsszerszam.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 390.9 Ft
Termékajánló
Extol termékek
Garancia regisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció